onsdag 30. september 2009

Klasseromshype!

Klasseromshype (hypen, hypinga): En person eller gruppe viser fram, spiller og/eller snakker mye om et band/hendelse mye på skolen/ungdomsklubben i forkant av det aktuelle arrangementet.

Å hype' er en takknemlig oppgave i Bodø om dagen med spennende acts på både det ene og det andre.

Først ut er ARTISTSLIPP for Lokalrock på Gimle 9. oktober.

THE PINK DUO
TIRIL
BJØRK

STOLIDUS
SKRUBBSÅR

Jada! En aften proppfull av spennende nykommere. The Pink Duo imponerte med tostemt vokal og søte fraseringer i kulturteltet på Bertnesdagan. Skrubbsår er tilbake med syre-teater! Bjørk, Tiril og Stolidus er alle tre debutanter på Bodø-scena. GIMLE FREDAG 9. OKTOBER. Kjempegreier!
Ikke lenge etter, 29. oktober for å være presis er det duket for OD-rock på Sinus. XRK har i år som i fjor stått for bookinga. På plakaten pr. dags dato står
EGIL OLSEN
INCULCADO
FETTE EPIC
GOURANGA
og det kommer minst en act til!

Jeppsi! Egil Olsen ga ut den ekstremt søte skiva I Am A Singer/Songwriter (Spotify-link) i 2007, og Nothing like the love I have for you kommer 5. oktober. Det er altså en plateaktuell Egil som spiller på Sinus denne kvelden. Live lover jeg at Egil Olsen show v.2 blir en berikende og hyggelig konsertopplevelse med melankolske, nære toner ispedd vittig humor i mellom låtene.

Videre er det kult at vi endelig får se Fauske-rockerne i Inculcado på Sinus. Trekk linjer til The Hives, White Stripes eller My Midnight Creeps om du vil. Nykommerne i Fette Epic består av folk fra Sweetums og Black Materia. Og ballongcore-skranglerne i Gouranga er aktuell med nye innspillinger, og live leverer de alltid! SINUS 29. oktober altså!Coming up:
Bodø Hardcore festival!

2 kommentarer:

kristina sa...

fantastisk. gleder meg til alt

ingvild sa...

dette e bra!!!!

Om meg

Bildet mitt
Bodø, Nordland, Norway
Skribling og scrobbling.

Følgere