søndag 29. mars 2009

Innholdsrike dager#2

Heiazn kizn!

Siden sist:
- Konsert på samfunnet: Kråkesølv + Ihab + Kristian J+++, ubegrensa med gratis brus backstage + meget trivelig publikum = Helt klart en fin tirsdag.

Fredag spilte vi på UKM. Etter tidenes korteste lydprøve, bytting av gitar, bytting tilbake til opprinnelig gitar og ryking av bass-streng ett minutt før vi gikk på scena, spilte vi gjennom "Nintendo" på pur rutine.

Legg til "Mikrofonen er din" lørdag på Kafka, og der har du innholdsrike dager#2.

Fikk nylig vite at I has a bucket! har gått videre i ukm, og vi får spille på landsmønstringa i Trondheim i juni! Hurra! Fettbra!

Det at jeg nå er såpass stoka som jeg er, gjør naturligvis at Naturfag og matte-prøvene jeg har i morra sansynligvis går til ifmwfuf (bytt ut hver bokstav med den som kommer etter i alfabetet). Men, det får flyg som da flyg.

Glagutten Fredrik Hustad og resten av UKM-folket har naturligvis posta videos fortløpende denne helga. Her er litt Ihab-snacks fra youtube.


4 kommentarer:

ingvild sa...

gratulerer så mye! må innrøm æ e litt misunnelig akkurat nu ;)

Karoline sa...

Steike bra!
grattis med landsfinalen, æ gleda mæ :D

Henrik sa...

Gratulerer igjen! Hadde enda mine daga vaert saa meningsfylte.. Her gaar det i skole, faen, 3 maana kan vaer bra lenge!
Anyway, du har en alvorlig feil i styggordet ditt i bloggen forresten, det skal nemlig vaer hver bokstav _foer_ bokstaven du har skrevet, ikke etter. Etter blir noe saann som jgnxgvg, som saavidt mae bekjent ikke betyr en dritt..
Lykke til paa proevan - ta det fra en med erfaring: Det e ikke det viktigste i livet!
:P
Vi snakkes!
Out

terude sa...

Gratulerer! Dokker bi å ta Trondheim med storm.

Om meg

Bildet mitt
Bodø, Nordland, Norway
Skribling og scrobbling.

Følgere