torsdag 18. desember 2008

Pritteh in pink ?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleihei!

Kan egentlig kort bare si at denne uka har.. stinka. Alt for mye å gjøre på skola, for lite trivsel + for lite søvn har gjort meg til en temmelig irritert og ganske dårlig likt fyr. Er nå endelig ferdig med et AN Ung refleksjonsnotat jeg har holdt på med. Den funky lilla forsida mi blei da jeg skreiv den ut på fint fotopapir _rosa_

Men slik får det bli. For nå er klokka snart 12, og jeg så sykt, brutalt lei av å jobbe for dagen. Og i morra er det ferie! Hepp Hepp Hurra.

I ferien skal jeg:
- være sammen med søster og bror (og blomster og barn etc)
- spise mye
- sove mye
- høre på triveli musikk.

trivelig musikk, som denne
Debatten på skola i går var naturligvis hvorvidt Shane MacGowan i The Pogues har en hjerneskade eller om han som jeg mener bare er ufattelig, ufattelig avslappa. Uansett ei fantastisk låt! Også med Katie da. Herregud så søt ho e. herregud.

Dagen i dag har vært stort sett like slitsom som resten av uka. At jeg i tillegg la inn en tur på fresken med zigo gjør at jeg nå ser sykt fram til å slenge meg med pusikatta i senga nå. Ha en nydelig juleferie, folkens!

hugz, lamarque

So happy christmaaaas! I love you baby!

3 kommentarer:

Henrik sa...

Jeg maa bare protestere. Stakkars junkien har jo dotte helt nedimella, og Katie Meluha? Det blir som aa smoere overfladisk kosesang paa irsk kanonmusikk. Nei, gutten min, de eldste er eldst! Oppfoelgeren er alltid daarligere enn orginalen..

http://www.youtube.com/watch?v=Ff3aoSyYOVs&feature=related
Det har den ordentlige kosemusikken!! Foroevrig en genial laat!

Henrik sa...

Foroevrig et fantastisk bilde! :D

Ingvild sa...

ferie og jul e fresht. Det e han Shane MacGowan også.

Om meg

Bildet mitt
Bodø, Nordland, Norway
Skribling og scrobbling.

Følgere