mandag 6. april 2009

ekspedisjonen, Project Hope!

Fortsetter å blogge som besatt fra påskeferie i Vesterålen.Sitter her på Ekspedisjonen i "Blåbrygga" i Sortland city. Ekspedisjonen skal få være den flotteste café/lunsjbar jeg har besøkt på veldig lenge. Man finner ikke bedre i Bodø i hvertfall, og man må nok til Oslo eller Tromsø for å finne lignende. Har spist en sykt god sandwich med aioli og drukket en "Coffee Dream" med Kirsebær, ikke noe dyrere enn det ville kostet på f.eks. Kafka eller Min Plass, men hvilken kvalitet! Når det befinner seg i lyse, freske lokaler med lokal kunst på veggene på kaia, skal dette litt til for å tangeres. Nytt stamsted på Sortland.

Revolt-konserten jeg skulle komme meg hjem å arrangere på torsdag er desverre avlyst, så nå vet jeg faktisk ikke helt hva jeg gjør angående hjemtur. Hurtigruta og ferie hjemme i Bodø var faktisk noe jeg har sett litt fram til, så blir nok å gjennomføre hjemtur på torsdag alikevel. Etter min smått utrolige bloggingsfrekvens i det siste, skal du ikke se bort i fra at du får vite det her.


Men til noe mye viktigere enn kafé og hjemtur:
Jeg har en søster, og hun er smått utrolig. Dette er kanskje kjent, men nå har hun tatt det litt lenger, og det er helt fantastisk. På onsdag drar Ingrid til Palestina, nærmere bestemt Vestbredden, for å jobbe frivillig på ei skole. Hun skal undervise barna i foto/radio/media etc i tre måneder. Dette er igjennom et prosjekt som heter Project Hope. Jeg vet litt for lite til å informere nok om dette akkurat nå, men det er i hvertfall sikkert at det er kjempespennende og viktig. Jeg blir litt bekymret, men mest stolt av at min egen søster tar et sånn tak for å gjøre en forskjell. Fri Palestina, skap fred!
Ingrid skal lage en blogg om dette og jeg lover å linke når jeg får adressen.

3 kommentarer:

Kjersti sa...

gleda mæ til å hør fra ho ingrid! bra at du har begynt å blogg meir i det siste, blogginga di e alltid koselig.

Ingrid sa...

Heia! Da er bloggen oppe og kjører - ingridlamark.blogspot.com.

alt godt, i.

ingvild sa...

leva livet på Sortland!

Om meg

Bildet mitt
Bodø, Nordland, Norway
Skribling og scrobbling.

Følgere