fredag 24. april 2009

Festivalsommeren


Dette året blir min mest aktive festivalsommer noensinne tror jeg, og den starter med utrolig lovende Kjerringråkk allerede i dag!

Ellers ser jeg fram til å være matros på piratskuta på både Trænafestivalen i juni og NU-festival i Lofoten og Parkenfestivalen i August.

Og i går bestilte jeg billett til Øyafestivalen. 2000 spenn er nok penger, men herre jemeni så bra det blir! Middelalderparken, digg Oslo-seinsommer, masse deilige venner og en line-up som rett og slett er rå.
Er så utrolig mye spennende og fine band booka at det nesten er vanskelig for meg å trekke frem noe. Men det skal sies at Arctic Monkeys er et av mine desiderte favorittband, Band of Horses og Glasvegas vokser jeg mer og mer på, det blir morrrro å se bob hund og Datarock, i tillegg til smått fantastiske indiefolk som Bon Iver og Beirut. Øya har også rett og slett skillz når det gjelder å booke up and coming band og artister både i Norge og utlandet. Alt dette i tillegg til utrolig mye anna fint som jeg ikke har nevnt en gang. Og programmet er ikke ferdig!

Når man i tillegg legger til litt Nordland Musikkfestuke og mere til, kan man vel med trygghet si: Dette blir bra!


4 kommentarer:

ingvild sa...

Øyafestivalen, helt sykt fett! du er heldig.

the girl sa...

ja nå ble jeg litt sjalu altså

X sa...

Godt å se!

Thomas Litangen sa...

Godt å hør!

Om meg

Bildet mitt
Bodø, Nordland, Norway
Skribling og scrobbling.

Følgere